Tack – HiFi Mässan 2023 i Malmö

Äntligen Mässa i Malmö. Trots stormvarning, stängd bro till Danmark och Trafikverkets uppmaning – håller er hemma så bar det av till Malmö med fullastad Audi. En liten butik skulle byggas med audiofil skivor, fina begagnade vinyl- och CD-skivor för musikälskar att kolla ock köpa mellan besöken i de olika ljudrummen.
Jag var färdig med min monter klockan 03.00 och då var den klar för morgondagens besökare.
Jan-Eric som har bara har sitt eget sortiment att tänka på var klar långt tidigare.

Till långt fram på småtimmarna fanns ett gäng pigga och goa tjejer som fixade bord och prylar som behövdes för oss utställare. Dagen efter dök de upp i servering på konferensplanet och fixade fika till besökare och utställare. Fortfarande lika glada och goa.
Man kände sig verkligen välkommen till Radisson Blu.

Tack också till Hifi Center och Ljudupplevelser som såg till att vi landade här på Radisson Blu igen. Ni fanns på plats och era medarbetare hjälpte oss tillrätta med var och hur vi fick bygga monter.

Det allra roligaste hände på morgon när mässan skulle öppna och det var kö långt ut på gatan.
Då förstod jag att HiFi intresserade i södra Sverige och även danskar hade längtat efter denna mässa. Senast vi träffades i Malmö var 2017.


Lördagen blev välbesökt och jag beklagar att inte alla fick hjälp med att välja skivor.
Att Stockfish åter fanns i lager var populärt. Mer detaljerad presentation av deras sortiment kommer jag att lägga upp under fliken Audiofil skivor.


Jan-Eric tackar alla vänner och kunder som besökte hans monter. Han beklagar att på söndagen tog den fantastiskt fina remastrade vinylutgåvan av Tiny Island slut.


Slutar med lite bilder från mässan med trevliga kunder och mässbesökare.


En tradition som tillhör Malmömässan är att vår vän Carina har letat upp en trevlig restaurang för lördagens avslutning. I år blev det Istanbul. En turkisk restaurang med trevlig betjäning och jättegott käk.
Jag avslutade dagen med en av mina favoriträtter, lammracks.

Tack Carina, för att vi fick besöka ytterligare ett av dina favoritställen i Malmö.

Lämna en kommentar